Ne habozzon! Kérjen ajánlatot egyszerűen, gyorsan!

Kérjen ajánlatot most!

Előnyei

A redőny garázskapu olyan innovatív megoldás, amely helytakarékosságával, időtállóságával, esztétikumával egyre nagyobb teret nyer a garázskapuk piacán.

redonykep1

Technika, technológia, lehetőségek

Szerkezeti felépítéséből adódóan (a palást a fölötte elhelyezkedő tokba tekeredik fel) sem a belső-, sem a külső térből nem vesz el helyet, valamint az oldalfalakon a helyigénye is minimális, mindössze a lefutó szélessége. Szinte bármely garázs nyílászárójaként használható. 

redőnytokoskapurajzszámozva

Alapanyagát tekintve mind a redőnytok, mind a lefutó palást (redőnytest) alumíniumból készül, így a legidőállóbb megoldást nyújthatja. A palást poliuretánhabbal töltött lécei gondoskodnak a hőszigetelésről, a lefutókban és a zárólécben elhelyezett gumitömítés a légzárásról.

A szerkezet lehet kézi, kurblis működtetésű, ez esetben mechanikus zárszerkezettel fokozható a külső behatolás elleni védelem. Automatizálása a tengelybe épített „csőmotorral” megoldható, ami falikapcsolóval, vagy beépített jeladó segítségével távnyitóval működtethető, áramszünet esetén természetesen kurblival nyitható. A külső erőszakos behatolástól a szerkezetbe integrált feltolás gátló véd meg. A felár ellenében nyomatékérzékelővel ellátott motor megakadályozza az esetlegesen a működő kapu alá kerülő tárgyak, személyek sérülését, a biztonság tovább fokozható a nyílás két szélén elhelyezett infrapárral.

A lamellákba „ablak” elhelyezésével biztosíthatjuk a garázs bevilágítását.

Esztétikum

Széles lehetőségek állnak rendelkezésükre, a klasszikus fehéren kívül rendelhető faerezett, illetve színes kivitelben is, természetesen ezek a lehetőségek nem csak a redőnytestre, hanem a tokra és a lefutókra is érvényesek.

FONTOS! Minden egyes garázskapu összetett műszaki szerkezet, ezért nem ajánljuk sem a házi felmérés utáni megrendelést, sem pedig a házilag történő beépítést! Bízza  ezt szakemberre!

Mivel alapvetően -néhány igen fontos műszaki eltéréstől eltekintve- ez a technológia érinti az árnyékolástechnika témakörét, ezért javasoljuk, hogy látogassa meg ezzel foglalkozó oldalunkat, a www.redonybirodalom.hu-t. 

Ne habozzon! Kérjen ajánlatot egyszerűen, gyorsan!

Kérjen ajánlatot most!