Ne habozzon! Kérjen ajánlatot egyszerűen, gyorsan!

Kérjen ajánlatot most!

“Klasszikus megoldás újragondolva  – a kor igényeinek megfelelően!”

Előnyei

A kétszárnyú garázskapu a legelterjedtebb megoldás mind a mai napig. Személybejáró funkciója kiemelten fontos, valamint nyitásmódjának köszönhetően is rendkívül népszerű, hiszen kifelé nyílik, külön helyet a garázs belterében nem igényel! Gyakorlatilag egy praktikus kétszárnyú ajtó előnyeivel rendelkezik, így nem meglepő, hogy a meglévő -ugyanilyen elven működő garázskaput- kétszárnyú garázskapura cserélik, természetesen a kor követelményeinek megfelelően, magas minőségű, hőszigeteléssel ellátható, időtálló kivitelben.

Technikai, technológiai információk

A tüzihorganyzozott zártszelvény keretre, csapágyazott zsanérokkal szerelt szárny körben gumitömítésekkel záródik, borítása acéllemez, ami a billenő garázskapukkal megegyező mintázatokkal és színekben rendelhető.

Fokozott hőszigetelés igény esetén, a szárnyakat polisztirol szigeteléssel látjuk el és a belsőoldalt műanyag lambériával borítjuk.

A komfort fokozása érdekében nyitáshatárolóval, kitámasztóval, ablakkal is rendelhető!

                                

 

 

 

 

FONTOS! Minden egyes garázskapu összetett műszaki szerkezet, ezért nem ajánljuk sem a házi felmérés utáni megrendelést, sem pedig a házilag történő beépítést! Bízza  ezt szakemberre!

Ne habozzon! Kérjen ajánlatot egyszerűen, gyorsan!

Kérjen ajánlatot most!