Megkellett volna szólítani, ott, akkor. Utána kellett volna futni és bocsánatot kérni. El kellett volna fogadni az állásajánlatot. Kaput kellett volna venni a Jolától 2018-ban.

Ne szaporítsa életében a kihagyott, dolgokat. Mi lett volna ha, tesszük fel a kérdést. Nos, mindenre mi sem tudunk válaszolni, de arra biztosan, hogy most nem szabad elmenni akciónk mellett kapuvétel nélkül! Miről is van szó?

2017 második negyedévében indítottuk átfogó kaputechnikai akciónkat, amelyben azoknak is lehetőséget nyújtunk kapuvételre, akik számára igenis fontos tényezőt jelentett 5-10 ezer forint árelőny, vagy kapuvételét hasonló összegű többletköltség hiúsította meg.

Az akcióban résztvevő kapuk szemmel láthatóan azon járatos méretek, amelyből biztosan sikerül választania minden kedves vásárlónknak. Semmi trükk és ámítás. Legkedveltebb színeink, a legjobb árakon. További előny, hogy cégünknél Hörmann kapuját is megveheti, szintén kedvező árakon. Letölthető akciós prospektusunkat megtalálja ide kattintva, vagy érdeklődjön üzleteinkben.

A kiegészítőktől lesz igazán komfortos egy garázskapu. Jelen akciónkban kiemelkedően jó áron juthat hozzá a magas komfortot adó, okostelefonra telepíthető csomagunkhoz, vagy éppen ujjlenyomat olvasónkhoz. A teljes kényelem viszont akkor teljesül, ha kertkapunkat sem kell kézzel nyitnunk, vagy éppen nyitva tartanunk egész nap, hogy érkezéskor ne kelljen kiszállni. Szinén jelentős árkedvezménnyel automatizálhatja kapuját jelen akciónkban. Tolómotorok, kétszárnyú elektronikák már 95.990 Ft-tól.

De nézzünk túl a garázskapukon, és kiegészítőin. Jelen akcióban kültéri bejárati ajtókat is talál szép számmal, akár 138.175 Ft-tól, többféle színben és kivitelben. passzívház szintű ajtó igénye esetén már 279.990 Ft-tól tudunk ajánlatot tenni, kimagasló panelvastagságú Royal 84P ajtóinkkal.

További részletek és árak letölthető katalógusunkban.

Kérjen ajánlatot most!

AJÁNLATKÉRÉS